Word wie je bent!

Als mens sta je in relatie met je omgeving. Mensen vinden iets van je. Zelf vind je iets van jezelf. Je hebt dingen. Maar wie ben je eigenlijk?

 
Deze cursus helpt je een antwoord te geven op deze vraag. Het helpt je om bewust te worden van jezelf; wat je wilt; en wie je werkelijk bent.

 
Aan de hand van verschillende onderwerpen ontdek je hoe jij omgaat met situaties. Hiermee krijg je ook meer zicht op de valkuilen waarin je ’automatisch’ terecht komt. Zo kan je ontdekken dat ‘iets’ je niet zomaar overkomt in je leven, maar dat jezelf kan beslissen over hoe je met ‘iets’ om wilt gaan. En dan niet op een ‘alleen-maar-aangeleerde’ manier, maar op een manier die bij jou past.

 
Er wordt gewerkt aan de hand van 8 avondvullende onderwerpen: Ik en beweging; Ik en verantwoordelijkheid; Ik en ruimte; Ik en vertrouwen; Ik en vriendschap; Ik en verlangen; Ik en oké/ niet oké; Ik ben en ik heb.

 
Ieder onderwerp wordt op creatieve wijze geïntroduceerd en heel praktisch uitgewerkt. Je wordt uitgenodigd om iets van jezelf te laten zien in diverse werkvormen. Bijvoorbeeld in het maken van een tekening of in lichaamstaal. Hierbij worden je observaties aangereikt, die jou kunnen helpen in je bewustwording van hoe je het doet en hoe je het zou willen.

 
Als je wilt deelnemen aan deze cursus, kan je je inschrijven, zie inschrijfformulier basiscursus Word wie je bent!

 
Terug naar agenda klik hier.