Intake en aanmelding

Groeien individueel of met z’n tweeën
Indien je geïnteresseerd bent om individueel of met z’n tweeën te groeien, kan je een afspraak maken voor een intakegesprek. Dit kan je doen door een mail te sturen naar info@groeien-in-zijn.nl of per telefoon 06-16034730 (Wim van Dijk). Het is handig als je meteen aangeeft naar wat voor vorm van groeien jouw interesse uitgaat. Wim van Dijk neemt dan spoedig contact met je op.
 
Het intakegesprek is bedoeld om wederzijds kennis te maken. Voor mij is het om helder te krijgen waaraan jij wilt werken en voor jou is het om een beetje beeld te krijgen over hoe jij gaat werken.
Tevens zullen we tijdens dit gesprek het aanmeldformulier invullen. Je kunt dit formulier al vooraf bekijken, of desgewenst invullen, via Praktisch-Formulieren.
Na wederzijds goedkeuren beginnen we pas daadwerkelijk met de sessies.
 
Groeigroepen (workshop, cursus, weekend)
Indien je je aan wilt melden bij een groeigroep, kan je hiervoor het aanmeldformulier invullen. Je kunt dit formulier vinden via Praktisch-Formulieren.
 
Indien je geïnteresseerd bent maar nog vragen hebt, kan je die stellen door een mail te sturen naar info@groeien-in-zijn.nl of per telefoon 06-16034730 (Wim van Dijk). Het is handig als je meteen aangeeft welke groeigroep het betreft. Wim van Dijk neemt dan spoedig contact met je op.
 
Voor kerken of bedrijven
Indien je geïnteresseerd bent naar de mogelijkheden om met een eigen team of groep te groeien, kan je dit aangeven door een mail te sturen naar info@groeien-in-zijn.nl of per telefoon 06-16034730. Wim van Dijk neemt dan spoedig contact met je op.
 
Voorafgaand aan het gesprek kan het handig zijn als je vooraf al het aanmeldformulier bekijkt en/of invult. Je kunt dit formulier vinden via Praktisch-Formulieren.
 
Als helder is wat wederzijds de verwachtingen en wensen zijn, zal Groeien in Zijn een offerte opstellen.